Merkez Atatürk Anadolu Lisesi

Vizyon: Dünya standartlarında bir eğitim vererek ülkemizdeki ve dünyadaki en iyi üniversitelere her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, adından sürekli başarılarıyla söz ettiren, İlköğretim sonrası tercih edilen, örencilerini hayatın her yönüne en iyi şekilde hazırlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesinin gelişmesi yolunda gayret göstermeyi borç bilen öğrenciler yetiştiren paylaşımcı bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilere; Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda bir eğitim vermek suretiyle, evrensel hukuka, demokrasi ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirerek öğrencileri hayata ve yükseköğretime hazırlamak,

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kmarasataturkal.meb.k12.tr

Adres - Yirmiikigün Mahallesi Haydarbey Liva düğün salonu yanı 91008. Sokak No 4 Onikişubat Kahramanmaraş

Yerleşim Yeri - Haydarbey mahallesi 32093 sokak Liva Düğün Salonu civarı

Ulaşım Okulumuza Fatih 1, Yavuz 3 ve halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.